2012. július 2., hétfő

Várakozás

Július első hétvégéje. Lassan itt a szülinapom. Végre megünnepelhettem volna úgy ahogy akarom, azzal akivel akarom. De most úgy néz ki más programom lesz július közepén.
Nagyon meleg volt, kitaláltuk, hogy elmegyünk Balatonra előszülinapozni. Persze nem úgy mint régen, hanem jó sokszor, jó vastagon lekenve jó magas faktorú krémmel, jól elbújva az árnyékba. Sunny vagyok, életelemem a nap, ovodában is az volt a jelem. Tényleg! Imádom ahogy a nap megcsillan a víztükrön és mint száz csillag ragyog az arcomon. Miért veszik el tőlem?? A nap számomra legalább annyira hiányzik, mint a pizza, melegszendvics, lángos és túróstészta az étlapról; igazi tésztából, igazi lisztből, úgy mint régen. Ehelyett ehetem a kukoricakenyeret aminek sem az íze sem az állaga nem hasonlít kenyérhez.Talán ha nem tapasztaltam volna meg az "igazi" ízeket, nem hiányozna annyira.
Nem akarok mindenbe belenyugodni, nem akarok beteg lenni, olyan akarok lenni mint egy átlag ember! Átlag gondokkal. Mint egy megfázás. Na jó, lehet influenza is. Egyszer egy hét köhögés, láz. Hidegrázás. Betegszabadság. Amikor ha elmegyek dokihoz nem néz sajnálkozva, nem kivételezik, csak felír egy gyógyszert és hazaküld lábadozni.Nem tudom milyen lehet. Én ha orvoshoz megyek annak mindig rossz a vége. Sok korház és sok műtét. Olyan akarok lenni, mint egy egészséges ember egészségesen normális bajokkal!

1 megjegyzés:

  1. Sunny, mindketten tudjuk, hogy ez most mennyire rohadtul nehéz. Átmentem ezen és persze az sincs kizárva, hogy újra előfordul, hiszen mint tudjuk, az ördög nem alszik.
    Higgy magadban, az erődben, higgy az élniakarásban, higgy a terveidben, higgy az Életben. Van egy fantasztikus párod, aki támogat, ez rengeteget jelent, nekem elhiheted. Tudom, hogy most minden szar, minden szomorú, minden olyan kilátástalan, de egy pillanatig se gondold azt, hogy neked fel szabad adnod! Néha elhagyhatod magad és sajnálhatod magad, de ennyi, sem szabad belesüppedni a reménytelenségbe! Harcolni kell és te harcolni fogsz! Már el is kezdted, mert egy erős, magabiztos és a gyógyulás útján haladó ember vagy! Bízom benned és az összes ember aki szeret téged ezen a világon, bízik benned! Menni fog!

    Ahogy tudok segítek, csak szólj, hogyan tudok.


    Olvasni foglak és mellette sokat gondolok rád!

    Írj majd, az érzéseidről, az állapotodról, a vizsgálatokról, bármiről amiről szeretnél.

    Nem vagy egyedül! Ezt soha ne felejtsd el.

    Puszi: Nati

    VálaszTörlés